• _DSC0615
  _DSC0615

  Kulete

  Kulete e vogel per monedha me zinxhir dhe veshje te brendshme te zeze. Ka nje rrip te vogel per tu varur ne dore. Madhesia perafersisht 15 cm x 10 cm .

  Leave a comment

  Logged in as . Log out?

 • Dosje te formatit A4, me shumellojshmeri ngjyrash. Brenda kan kulluf te zi me xheoa te vegjel pervendosjen e kartvizitave. Mbyllje me kopez te vogel druri dhe llastik.
  Dosje te formatit A4, me shumellojshmeri ngjyrash. Brenda kan kulluf te zi me xheoa te vegjel pervendosjen e kartvizitave. Mbyllje me kopez te vogel druri dhe llastik.
  _DSC0436

  Dosje e formatit A4

  Dosje te formatit A4, me shumellojshmeri ngjyrash. Brenda kan kulluf te zi me xhepa te vegjel pervendosjen e kartvizitave. Mbyllet me kopez te vogel druri dhe llastik.

  Leave a comment

  Logged in as . Log out?

Albaniaitaly