• _DSC0679

  Veshje fetare

  Perpunime veshjesh fetare, zbukurime per altare

 • _DSC0685

  Aksesore

  Krijime aksesoresh te ndryshem si shall, çanta, portafola, etj

 • 447

  Aksesore per zyrat

  Prodhojme aksesote te shumllojshem per zyrat, shtepine dhe restorantet

 • _DSC0678_1

  Kostume kombetare

  Krijojme kostume kombetare nga te gjitha krahinat e Shqiperise

Albaniaitaly