fbpx

Miresevini ne sitin e Qendra e Artizanatit Lezhe - Artistike Zadrima

Punishtorja jonë ndodhet në Lezhë, dhe merremi me prodhimin dhe trajnimin në fushën e zejtarisë dhe rrobaqepësisë. Produktet e krijuara respektojnë traditën lokale të Zadrimës, pëlhurat e punuara me dorë janë të riviziruara dhe të modernizuara, duke respektuar traditën.

Organizojmë gjithashtu kurse trajnimi në fushën e rrobaqepësisë dhe përpunimit të vegjeve, për të promovuar traditën lokale dhe punësimin e grave.

 

 

 

 

VESHJE FETARE

Prodhojme veshje fetare per liturgjine katolike

VESHJE POPULLORE

Prodhojme veshje popullore nga mbare krahinat e Shqiperise

TEKSTILE

Mund te arredoni shtepine ose restorantin tuaj me tekstile origjinale dhe te veçanta

ZYRE

Tek ne mund te gjeni dosje apo gjithcka qe ju nevoitet per zyren tuaj

Aksesore

Nese deshironi te vishni nje aksesor tradizional dhe te vecante, shihni punimet tona.

VESHJE

Kemi perpunuar traditen e krahines se Zadrimes dhe e kemi aplikuar mbi veshjet.

Punimet tona