fbpx
  • tereze gega

    Tereze Gega flet mbi tezgjahun

    Tereze Gega, administruese e Qendres te Artizanatit, u intervistua nga stafi i OraNews mi nisjet e aktiviteti te saj. Ajo tregoi si u shnderrua biznesi nder vite, si e mesoi kete pune te lashte dhe ambiciet e saj per trashgimenin e ketij zanatit. Gjate intervistes, Znj. Tereze Gega shpjegoi se si i lindi pasioni per [...]