fbpx
  • Artistike Zadrima në Televizionin Kombëtar TopChannel

    Me datë 26 Janar 2019 pranë Qendres te Artizanatit Lezhë ndodheshin telekamerat e televizionit TopChannel me operatoren Kristiana Pemaj të cilat dokumentuan ambientet dhe punën e Qendrës. Gjatë transmetitit u fol per kostumet kombetare që Qendra jonë konfeksionon si dhe për zejtarine dhe punën e tezgjahut. E intervistuar, Z.nj Tereze Gega, administruese dhe inisiatore e Qendrës, u shpreh se si kjo punë qe ajo nisi para 25 vjetësh është vlerësuar ndër vite. “Kjo punë eshtë e vështire, e bukur por e vështire” tha Z.nj Tereze e cila la profesioni si ekonomiste për tju dedikuar tezgjahut.

    Mund të shihni emisionin e gjatë në këtë link këtu.