fbpx
  • kursi prane Artistike Zadrima

    Perfundoi projekti ne Artistike Zadrima

    Perfundon kursi "Promovimi i gruas dhe mikrondërmarrjeve femerore në veri të Shqipërisë" Në periudhën Korrik  2016 - Shtator 2018, Qendra e Artizanatit, në bashkëpunim me Caritasin Dioqezan Lezhë dhe shoqatën Italiane VIDES kanë zbatuar projektin "Promovimi i gruas dhe mikrondërmarrjeve femerore në veri të Shqipërisë" Projekti është financuar nga CEI (Konferenca Episkopale Italiane), ku gjatë [...]