fbpx
  • Artistike Zadrima ne portalin e turizmit Into Albania

    Qendra e Artizanatit Lezhë është përfshirë në vendet më të bukura dhe më të rëndësishme për të vizituar Shqipërinë e Veriut. Portali turistik “Into Albania” ka përfshirë së fundmi qendrë tonë ndër vedet më interesante për t’u vizituar. Në artikullin e dedikuar për Qendrën tonë flitet për llojet e pëlhurave që kemi, produktet e ndryshme […]

  • Artistike Zadrima në Televizionin Kombëtar TopChannel

    Me datë 26 Janar 2019 pranë Qendres te Artizanatit Lezhë ndodheshin telekamerat e televizionit TopChannel me operatoren Kristiana Pemaj të cilat dokumentuan ambientet dhe punën e Qendrës. Gjatë transmetitit u fol per kostumet kombetare që Qendra jonë konfeksionon si dhe për zejtarine dhe punën e tezgjahut. E intervistuar, Z.nj Tereze Gega, administruese dhe inisiatore e […]