fbpx
 • Artistike Zadrima ne portalin e turizmit Into Albania

  Qendra e Artizanatit Lezhë është përfshirë në vendet më të bukura dhe më të rëndësishme për të vizituar Shqipërinë e Veriut. Portali turistik “Into Albania” ka përfshirë së fundmi qendrë tonë ndër vedet më interesante për t’u vizituar. Në artikullin e dedikuar për Qendrën tonë flitet për llojet e pëlhurave që kemi, produktet e ndryshme […]

 • Artistike Zadrima në Televizionin Kombëtar TopChannel

  Me datë 26 Janar 2019 pranë Qendres te Artizanatit Lezhë ndodheshin telekamerat e televizionit TopChannel me operatoren Kristiana Pemaj të cilat dokumentuan ambientet dhe punën e Qendrës. Gjatë transmetitit u fol per kostumet kombetare që Qendra jonë konfeksionon si dhe për zejtarine dhe punën e tezgjahut. E intervistuar, Z.nj Tereze Gega, administruese dhe inisiatore e […]

 • kursi prane Artistike Zadrima

  Perfundoi projekti ne Artistike Zadrima

  Perfundon kursi "Promovimi i gruas dhe mikrondërmarrjeve femerore në veri të Shqipërisë" Në periudhën Korrik  2016 - Shtator 2018, Qendra e Artizanatit, në bashkëpunim me Caritasin Dioqezan Lezhë dhe shoqatën Italiane VIDES kanë zbatuar projektin "Promovimi i gruas dhe mikrondërmarrjeve femerore në veri të Shqipërisë" Projekti është financuar nga CEI (Konferenca Episkopale Italiane), ku gjatë [...]
 • tereze gega

  Tereze Gega flet mbi tezgjahun

  Tereze Gega, administruese e Qendres te Artizanatit, u intervistua nga stafi i OraNews mi nisjet e aktiviteti te saj. Ajo tregoi si u shnderrua biznesi nder vite, si e mesoi kete pune te lashte dhe ambiciet e saj per trashgimenin e ketij zanatit. Gjate intervistes, Znj. Tereze Gega shpjegoi se si i lindi pasioni per [...]