fbpx
  • Artistike Zadrima në Televizionin Kombëtar TopChannel

    Me datë 26 Janar 2019 pranë Qendres te Artizanatit Lezhë ndodheshin telekamerat e televizionit TopChannel me operatoren Kristiana Pemaj të cilat dokumentuan ambientet dhe punën e Qendrës. Gjatë transmetitit u fol per kostumet kombetare që Qendra jonë konfeksionon si dhe për zejtarine dhe punën e tezgjahut. E intervistuar, Z.nj Tereze Gega, administruese dhe inisiatore e […]

  • tereze gega

    Tereze Gega flet mbi tezgjahun

    Tereze Gega, administruese e Qendres te Artizanatit, u intervistua nga stafi i OraNews mi nisjet e aktiviteti te saj. Ajo tregoi si u shnderrua biznesi nder vite, si e mesoi kete pune te lashte dhe ambiciet e saj per trashgimenin e ketij zanatit. Gjate intervistes, Znj. Tereze Gega shpjegoi se si i lindi pasioni per [...]