fbpx
madalena gega

Madalena Gega

Ajo u diplomua në Psikologji në Universitetin e Romës, u kthye në vendin e origjinës për dashuri, vendosi të investonte energjitë e saj në fushën sociale dhe veçanërisht në emancipimin e figurës femërore. Kështu që vendosi të themelojë shoqatën “Gruaja Vizioni i Ndryshimit” dhe të bashkëpunojë me Terezën.