fbpx

PERMBAJTJA

Te perbera me fije pambuku, cantat jane te pajisura me zinxhit te vogel. Perbrenda jane te pajisura me kellef te zi najloni. Te gjitha cantat jane te pajisura me rrip supi.

PERPUNIMI

Cantat jane te gjitha te punuara ne tezgjah dhe te qepura me makine qepse.

PERMASAT

Cantat jane te permasave mesatare si ashtu dhe rripat. Prane Qendres te Artizanatit mund te porositen dhe masa te ndryshme ashtusikurse mund te zgjasim apo shkurtojme rripin e supit sipas deshirave te juaja.

KATEGORIA

Canta te perditeshme per te levizur ne qytet e perrreth ne komoditet.