fbpx

PERMBAJTJA

Dosjet jane te perbera nga nje karton i forte i veshur me copen e perpunuar me fije pamuku ne tezgjah . Gjithashtu perbrenda jane te veshura me kellef te zi dhe mbi to eshte e vendosur nje kopez kallçuku me llastik qe lehteson hapjen dhe mbylljen e tyre.

PERPUNIMI

Copa me te cilen jane te veshura eshte e perpunuar ne tezgjah. pastaj copa prihet dhe qepet me makineri. Kopezat dhe llastiku i tyre eshte i qepur me dore.

PERMASAT

Dosjet kan permasat e nje flete te formatit A4. Nder to mund te rredhiten lehtesisht cdo lloj dokumenti si fatura, çertifikata, etj.

KATEGORIA

Dosjet mund te perdoren per katalogimin e cdo lloj dokumenti te rendesishem. Vlejn di arkiv i dokumentave ose trasportimin e tyre apo fletpalosjeve nese puna juaj e perfshin. Shume restorante klienta tane i perdorin dosjet per shfaqen e menuve, apo llogarive.