fbpx

PERMBAJTJA

Veshja eshte ne pambuk. Ngjyrosja e fileve eshte e kryer ne menyre te tille qe te mos humbasin ne larje. Qendisjet jane te kryera me fije pambuku.

PERPUNIMI

Veshje e perpunurar teresisht ne tezhjah. Stilimi eshte i kryer sipas kerkesave dhe pershtatur mbi funksionin fetar. qendisjet jane te kryera pjeserisht me dore dhe pjeserisht me makineri.

PERMASAT

Permasat jane pjeserisht standarde por mund te kryen posaçerisht per personin qe do ta veshe.

KATEGORIA

Veshje e liturgjise katolike.